Strip spelletjessensatie cd-rom.

5 leuke stripspelletjes !

Strip spelletjessensatie cd-rom.
Euro 12.50 Euro 5.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode00146
Beperkt op voorraad.
Strip spelletjessensatie met o.a. Suske en Wiske.

Deze CD-Rom bevat de volgende games:

Suske en Wiske:
De schitterende schattenjacht.
Suske en Wiske gaan op schattenjacht. Duik met Suske tot op de zeebodem en verzamel alle fonkelende parels. Let wel op want je bent niet alleen onder de zeespiegel ! En is dat niet Schanulleke die daar in het water drijft ?

Kiekeboe:
Fanny laat zich niet kisten.
Fanny wordt bedreigd door vampiers maar gelukkig staat Konstantinopel zijn mannetje. Help onze jonge held alle doodskisten op tijd te sluiten. Wees snel want Fanny lijkt hen wel een smakelijk hapje...

F. C. De Kampioenen:
Paniek tussen het antiek.
Fernand is in alle staten wanneer Markse per ongeluk de duiven in zijn antiekwinkel loslaat. Haal je beste vlieg- en stuntwerk boven om de duiven te pakken te krijgen. En Markske ? ...  Die kan de smurrie van de beestjes opvangen.

Urbanus:
De dievenpatrouille.
Stef, Staf en Stylo zijn er vandoor met de halve school ! Normaal trekt Urbanus zich daar niet veel van aan, maar de boeven hebben ook zijn spiekbriefje gestolen. En dat kan Urbanus niet ongestraft voorbij laten gaan !

De Rode Ridder:
Gevecht bij Arendsburcht.
De kasteelheer van Arendsburcht roept de hulp van de Rode Ridder in. Een meedogenloos monster bedreigt de omgeving. Kan jij de rust terugbrengen door het monster te verslaan ?

+ 5 unieke screensavers !!